SyntaxBase

Layanan Kaamanan & Privasi Top dina Oktober 2022

Babandingan produk & jasa Kaamanan & Privasi luhur dina Oktober 2022. Rengking saluyu sareng pangguna anu diverifikasi, sora komunitas, ulasan sareng faktor sanésna.
Dina artikel ieu, urang bakal ngajalajah jasa kaamanan & privasi luhur di industri. Ladenan ieu aya dina ujung anu unggul sareng terhormat pisan dina widangna masing-masing.

Janten naon kaamanan & privasi sareng naha éta penting?

Naon Kaamanan & Privasi sareng naha éta penting?

Naon Kaamanan & Privasi?

Kaamanan & Privasi (S&P) nujul kana ngajaga karusiahan, integritas, kasadiaan, sareng non-repudiation (CRI). S&P nyaéta ngeunaan ngajagaan data sareng inpormasi dina hiji sistem. Istilah ieu utamana dilarapkeun ka sistem digital, tapi ogé lumaku pikeun sistem fisik ogé.
Istilah kaamanan aya hubunganana sareng kamampuan pikeun nyegah aksés anu henteu sah kana inpormasi atanapi inpormasi anu disimpen dina sistem komputer. Ieu dihontal ku ngagunakeun kombinasi kaamanan fisik sareng kaamanan komputer. Sistem anu aman gaduh kombinasi kadali kaamanan anu dirancang pikeun ngalindungan inpormasi tina aksés anu henteu sah.
Istilah privasi aya hubunganana sareng kamampuan pikeun ngawatesan kamampuan pikeun ngaksés inpormasi sénsitip dina sistem komputer. Hal ieu dihontal ku ngawatesan jumlah inpormasi anu tiasa diaksés ku anu henteu kedah terang.
Privasi dihontal ku ngawatesan jumlah inpormasi anu tiasa diaksés ku jalma anu henteu peryogi terang. Contona, hiji pausahaan kartu kiridit teu bisa ngakses informasi pribadi Anjeun upami Anjeun tos nyetel kecap akses tur ngidinan aksés ka pagawe wungkul nu peryogi kauninga, atawa lamun Anjeun keur make jaringan pribadi virtual.

Naha Kaamanan & Privasi Penting?

S&P maénkeun peran anu penting dina kamampuan organisasi pikeun ngajagi sistem sareng inpormasina.
Ayeuna urang parantos réngsé sababaraha pengarahan ngeunaan topik éta, hayu urang uih deui ka jasa kaamanan & privasi anu pangsaéna.

#1) YAKUCAP (yakucap.com)

YAKUCAP
5.0 / 1 ulasan
Alternatif Cloudflare anu sederhana sareng ramah privasi
YAKUCAP nyaéta kinerja software-sakumaha-a-jasa, kaamanan, sarta solusi analytics kalawan privasi salaku prinsip.

- Jaringan Pangiriman Konten (CDN)
- Mitigasi serangan / DDoS
- Observability aplikasi
- Jaringan Pangiriman Tarjamahan (TDN)
- Pilihan lengkep gratis

Fitur konci:

  • Analytics: Sumuhun
  • DDoS Mitigasi: Unlimited

Tag:

  • Analytics
  • Kacerdasan buatan
  • Cyber ​​Kaamanan
  • Kaamanan & Privasi
  • IT Jeung Cybersecurity

Hese terang jasa kaamanan sareng privasi mana anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun. Daptar ieu tiasa ngabantosan anjeun milarian jasa anu sampurna pikeun bisnis anjeun. Anjeun salawasna tiasa naroskeun saran upami anjeun henteu kapikiran mayar sakedik deui pikeun jasa ieu, sabab seueur jalma anu gaduh pangalaman sareng aranjeunna. Kalayan sakedik panilitian, anjeun kedah tiasa mendakan solusi kaamanan anu sampurna pikeun perusahaan anjeun.
Sawala umum
Masangkeun komentar anyar
SyntaxBase Logo