SyntaxBase
Zensia Logo
Zensia
4.5 / 1 rishikim
API përkthimi për mbi 90 gjuhë
Përkthim me shumicë - 90+ gjuhë - Version falas
Zensia është një API e fuqishme përkthimi makinerie që ofron mbi 90 gjuhë pa asnjë kosto. Përdorni API-në tonë për të përkthyer me lehtësi përmbajtjen tuaj në një gjuhë tjetër.

Hexk
SyntaxBase
Themelues
This project has no activity yet
Ky projekt nuk ka ende imazhe
Free
Falas / tjera
Kufiri prej 1 milion karakteresh / muaj
Premium
39 dollarë / një herë
Gjithçka e pakufizuar

Zensia Alternativa

Alternativat më të mira Zensia bazuar në produktet e verifikuara, votat e komunitetit, komentet dhe faktorë të tjerë.
Shërbimet kryesore të Bing Translate API në tetor 2022
Etiketat
Përkthimi i gjuhës
Shërbimi i Përkthimit
Përkthim me shumicë
API përkthimi
API-ja e përkthimit në masë
Google Translate
Bing Përkthe
Bing Translate API
Veçoritë
Përkthim me shumicë
Po
90+ gjuhë
Po
Version falas
Po
Diskutim publik Zensia
Postoni një koment të ri
Ne kemi gjetur 0 komente që plotësojnë atë pyetje
SyntaxBase Logo