SyntaxBase

Kryesisht pa shërbime të kërkuara nga KYC në dhjetor 2022

Krahasimi i produkteve dhe shërbimeve kryesore pa KYC të kërkuara në dhjetor 2022. Renditur në përputhje me përdoruesit e verifikuar, votat e komunitetit, komentet dhe faktorë të tjerë.
Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë shërbimet më të mira që nuk kërkohet kyc në industri. Këto shërbime janë në avantazh dhe kanë një reputacion të lartë në fushat e tyre përkatëse.

#1) PrivacyGate (privacygate.io)

PrivacyGate
5.0 / 2 komente
Porta e pagesës Crypto e krijuar për privatësi dhe anonimitet
PrivacyGate është porta e pagesave të privatësisë së kriptove që lejon tregtarët të marrin pagesa nga kudo në mbarë globin. Kompania është themeluar në vitin 2022 dhe është e vendosur në Shën Vincent dhe Grenadine. Platforma është ndër-përputhshme me API-në e coinbase commerce dhe ato kanë një gamë të gjerë bibliotekash në github.

Tregtarët janë në gjendje të pranojnë kriptovalutat e mëposhtme:
Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), DAI (DAI), Ethereum (ETH), monedhë USD (USDC), Tether (USDT, ERC20), Chainlink (LINK)

Karakteristikat kryesore:

 • Jo KYC: Po
 • Tarifa të ulëta: 1%
 • Analiza: Po

Etiketa:

 • Kriptovalutat
 • Kripto
 • Kriptovaluta
 • Pagesat online
 • Porta e pagesave kripto
 • Pagesat kripto
 • Jo KYC
 • Nuk kërkohet KYC
 • Siguria & Privatësia
 • Analiza

Diskutim publik
Postoni një koment të ri
SyntaxBase Logo