SyntaxBase

Shërbimet më të mira të IT-së dhe sigurisë kibernetike në shkurt 2023

Krahasimi i produkteve dhe shërbimeve më të mira të IT dhe sigurisë kibernetike në shkurt 2023. Renditur në përputhje me përdoruesit e verifikuar, votat e komunitetit, komentet dhe faktorë të tjerë.
Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë shërbimet më të larta dhe të sigurisë kibernetike në industri. Këto shërbime janë në avantazh dhe kanë një reputacion të lartë në fushat e tyre përkatëse.

#1) YAKUCAP (yakucap.com)

YAKUCAP
5.0 / 1 rishikim
Alternativë e thjeshtë dhe miqësore me privatësinë e Cloudflare
YAKUCAP është një zgjidhje e performancës, sigurisë dhe analitikës si softuer si shërbim, me një parim privatësie.

- Rrjeti i dorëzimit të përmbajtjes (CDN)
- Zbutja e sulmit/DDoS
- Vëzhgueshmëria e aplikacionit
- Rrjeti i dorëzimit të përkthimit (TDN)
- Opsion plotësisht falas

Karakteristikat kryesore:

  • Analiza: Po
  • Zbutja e DDoS: E pakufizuar

Etiketa:

  • Analiza
  • Inteligjence artificiale
  • Siguria kibernetike
  • Siguria & Privatësia
  • IT Dhe Siguria Kibernetike

Diskutim publik
Postoni një koment të ri
SyntaxBase Logo