SyntaxBase

Shërbimet kryesore të kriptomonedhave në shkurt 2023

Krahasimi i produkteve dhe shërbimeve kryesore të kriptomonedhave në shkurt 2023. Renditur në përputhje me përdoruesit e verifikuar, votat e komunitetit, komentet dhe faktorë të tjerë.
Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë shërbimet e kriptomonedhave kryesore në industri. Këto shërbime janë në avantazh dhe kanë një reputacion të lartë në fushat e tyre përkatëse.

#1) PrivacyGate (privacygate.io)

PrivacyGate
5.0 / 2 komente
Porta e pagesës Crypto e krijuar për privatësi dhe anonimitet
PrivacyGate është porta e pagesave të privatësisë së kriptove që lejon tregtarët të marrin pagesa nga kudo në mbarë globin. Kompania është themeluar në vitin 2022 dhe është e vendosur në Shën Vincent dhe Grenadine. Platforma është ndër-përputhshme me API-në e coinbase commerce dhe ato kanë një gamë të gjerë bibliotekash në github.

Tregtarët janë në gjendje të pranojnë kriptovalutat e mëposhtme:
Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), DAI (DAI), Ethereum (ETH), monedhë USD (USDC), Tether (USDT, ERC20), Chainlink (LINK)

Karakteristikat kryesore:

 • Jo KYC: Po
 • Tarifa të ulëta: 1%
 • Analiza: Po

Etiketa:

 • Kriptovalutat
 • Kripto
 • Kriptovaluta
 • Pagesat online
 • Porta e pagesave kripto
 • Pagesat kripto
 • Jo KYC
 • Nuk kërkohet KYC
 • Siguria & Privatësia
 • Analiza

Diskutim publik
Postoni një koment të ri
SyntaxBase Logo