SyntaxBase

Shërbimet kryesore të përkthimit në masë në nëntor 2022

Krahasimi i produkteve dhe shërbimeve kryesore të Përkthimit në masë në nëntor 2022. Renditur në përputhje me përdoruesit e verifikuar, votat e komunitetit, komentet dhe faktorë të tjerë.
Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë shërbimet e përkthimit më të madh në industri. Këto shërbime janë në avantazh dhe kanë një reputacion të lartë në fushat e tyre përkatëse.

# 1) Zensia (zensia.io)

Zensia
4.5 / 1 rishikim
API përkthimi për mbi 90 gjuhë
Zensia është një API e fuqishme përkthimi makinerie që ofron mbi 90 gjuhë pa asnjë kosto. Përdorni API-në tonë për të përkthyer me lehtësi përmbajtjen tuaj në një gjuhë tjetër.

Karakteristikat kryesore:

 • Përkthimi me shumicë: Po
 • 90+ gjuhë: Po
 • Versioni falas: Po

Etiketa:

 • Përkthimi i gjuhës
 • Shërbimi i Përkthimit
 • Përkthim me shumicë
 • API përkthimi
 • API-ja e përkthimit në masë
 • Google Translate
 • Bing Përkthe
 • Bing Translate API

Diskutim publik
Postoni një koment të ri
SyntaxBase Logo