SyntaxBase

Shërbimet kryesore më të mira të rekomandimeve të softuerit në tetor 2022

Krahasimi i produkteve dhe shërbimeve kryesore të Rekomandimeve Softuerike në tetor 2022. Renditur në përputhje me përdoruesit e verifikuar, votat e komunitetit, komentet dhe faktorë të tjerë.
Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë rekomandimet kryesore të softuerit shërbimet në industri. Këto shërbime janë në avantazh dhe kanë një reputacion të lartë në fushat e tyre përkatëse.

Pra, çfarë është rekomandimi i softuerit dhe pse është i rëndësishëm?

Kohët e fundit më pyeti një mik "çfarë mendoni se janë 3 programet kryesore të rekomandimeve në një faqe rekomandimi softueri".
Unë u përgjigja me diçka të tillë, por këtu do të shpjegoj pak më shumë se çfarë do të thotë në të vërtetë dhe pse është e rëndësishme.

Çfarë është Rekomandimet e Softuerit?

Rekomandimi i softuerit është procesi i rekomandimit të një personi ose softueri dikujt bazuar në historikun e tij me atë softuer.
Le të themi se A dhe B janë dy njerëz me prejardhje shumë të ndryshme në programim. Të dy nuk kanë punuar kurrë më parë me njëri-tjetrin, por të dy janë programues që mund të punojnë shumë mirë me njëri-tjetrin.
A di shumë pak për B, por B di shumë pak për A. Nëse A do të kërkonte disa rekomandime softuerike, cila do të ishte përgjigjja juaj? A do të rekomandonit B apo A?
Pra, pyetja "cila është faqja më e mirë e rekomandimit të softuerit" është një pyetje shumë e mirë. Arsyeja që është një pyetje e mirë është se shumica e programuesve nuk janë të mirë në bërjen e rekomandimeve, kështu që ata ose përfundojnë duke rekomanduar softuerin e gabuar ose duke rekomanduar të njëjtin softuer të saktë pa pushim.
Duke bërë këtë pyetje, ne nxjerrim shumë të dhëna nga rruga, në mënyrë që të marrim vendime se çfarë funksionon dhe çfarë jo.
Le të hedhim një vështrim në një shembull.
Tani që kemi mbaruar me disa përmbledhje në lidhje me temën, le të kthehemi te shërbimet më të mira të rekomandimeve të softuerit.

#1) SyntaxBase (syntaxbase.net)

SyntaxBase
5.0 / 1 rishikim
Tregu i pavarur i softuerëve dhe produkteve
SyntaxBase është një vend i dobishëm për të gjetur alternativa ndaj shërbimeve që përdorni tashmë. Ne grumbullojmë të gjitha produktet dhe shërbimet për prodhuesit në internet, në mënyrë që t'i krahasoni ato më lehtë.

SyntaxBase është një treg i pavarur softuerësh. Ne jemi një platformë për zhvilluesit për të promovuar produktet e tyre, kështu që ju mund të krahasoni shërbime të ndryshme përpara se të zgjidhni një. Qëllimi ynë është të ofrojmë krahasimin më të mirë dhe më objektiv të burimeve më të fundit të softuerit në treg.

Karakteristikat kryesore:

 • UI i pastër: Po
 • Gjuhët: 90+
 • Kostoja: Plotësisht falas

Etiketa:

 • Tregu i softuerit
 • Tregu i pavarur
 • Rekomandime për softuer
 • Kerkim tregu
 • B2B SaaS
 • Drejtoria B2B
 • Alternativat e softuerit
 • Zbulimi i produktit
 • Alternativa e gjuetisë së produktit

Mund të jetë e vështirë të gjesh shërbimet më të mira të rekomandimeve të softuerit për nevojat tuaja. Shpresojmë se kjo listë do t'ju ndihmojë të kufizoni mundësitë tuaja dhe të gjeni shërbimin e përsosur për biznesin tuaj. Mos harroni të mbani parasysh buxhetin tuaj me gjithçka që bëni dhe mos kini frikë të kërkoni rekomandime, pasi ka shumë që kanë përvojë me këto lloj shërbimesh. Ka shumë zgjidhje të disponueshme për Rekomandime Softuerësh, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të gjeni atë që ju përshtatet juve ose kompanisë suaj.
Diskutim publik
Postoni një koment të ri
SyntaxBase Logo