SyntaxBase
IQ Test Society Logo
IQ Test Society
4.5 / Преглед на 1
Најточниот тест за интелигенција постои
Инстант резултати - Целосно бесплатно - Прашања
Меѓународен IQ тест од IQ Society — најточниот IQ тест што постои. 40 прашања. 20 минути. На кој му веруваат над 500.000 поединци ширум светот, нашиот меѓународен тест за интелигенција ви обезбедува инстантни резултати и не е потребна регистрација.

1. Полагајте го тестот
Тестот е составен од 40 прашања кои мора да се одговорат за 20 минути.

2. Добијте ги вашите резултати
Резултатите ќе ги добиете веднаш по полагањето на тестот.

3. Споредете ги вашите резултати
Споредете ги вашите резултати со просечниот коефициент на интелигенција и видете каде стоите.

Hexk
Основач
This project has no activity yet
Овој проект сè уште нема регистрирани планови

IQ Test Society Алтернативи

Најдобрите IQ Test Society алтернативи засновани на проверени производи, гласови од заедницата, рецензии и други фактори.
Врвни точни услуги за тестирање на IQ во октомври 2022 година
Тагови
Тест за интелигенција
Бесплатен IQ тест
Брз тест за интелигенција
Интелигенција
IQ општество
Менса Алтернатива
Менса тест за интелигенција
Точен тест за интелигенција
Карактеристики
Инстант резултати
Да
Целосно бесплатно
Да
Прашања
40
Јавна дискусија IQ Test Society
Објавете нов коментар
Најдовме 0 коментари кои го задоволуваат тоа барање
SyntaxBase Logo