SyntaxBase

Врвни услуги за ИТ и сајбер-безбедност во февруари 2023 година

Споредба на врвни производи и услуги за ИТ и сајбер-безбедност во февруари 2023 година. Рангирана во согласност со проверените корисници, гласовите на заедницата, рецензиите и други фактори.
Во оваа статија, ќе ги истражиме услугите за врвот и сајбер-безбедноста во индустријата. Овие услуги се на водечка позиција и се со голема репутација во нивните области.

# 1) YAKUCAP (yakucap.com)

YAKUCAP
5.0 / Преглед на 1
Едноставна и прифатлива за приватност Cloudflare алтернатива
YAKUCAP е софтверски како услуга за изведба, безбедност и аналитичко решение со приватност како принцип.

- Мрежа за испорака на содржина (CDN)
- Ублажување на напад/DDoS
- Забележливост на апликацијата
- Мрежа за испорака на преводи (TDN)
- Целосно бесплатна опција

Клучни карактеристики:

  • Анализа: Да
  • Ублажување на DDoS: неограничено

Тагови:

  • Анализа
  • Вештачка интелигенција
  • Сајбер безбедност
  • Безбедност и приватност
  • ИТ и сајбер безбедност

Јавна дискусија
Објавете нов коментар
SyntaxBase Logo