SyntaxBase

Топ 2 најдобри услуги за аналитика во октомври 2022 година

Споредба на врвни производи и услуги на Analytics во октомври 2022 година. Рангирана во согласност со потврдени корисници, гласови од заедницата, рецензии и други фактори.
Во оваа статија, ќе ги истражиме топ 2 аналитички услуги во индустријата. Овие услуги се на водечка позиција и се со голема репутација во нивните области.

Значи, што е аналитика и зошто е таа важна?

Што е Аналитика и зошто е важно?

Анализата е процес на собирање, анализа и правење смисла на податоци. Тоа е основа на деловната интелигенција. Анализата на податоците им помага на бизнисите да разберат како се однесуваат нивните клиенти, како да ги подобрат своите производи или услуги и како нивната конкуренција се одвива.
Целта на аналитиката е да се подобри одлучувањето и да се донесат подобри одлуки за тоа што понатаму.

Што значи ова во контекст на апликација?

За да го поттикнете растот, треба да знаете не само што функционира, туку и што не е. Аналитиката може да ви помогне да донесете правилни одлуки и да го подобрите вашето корисничко искуство.
Размислете за патувањето на корисникот низ апликацијата: последен пат кога ја отворија апликацијата, што направија? Колку време им требаше да ја завршат задачата? Дали тие се оддалечија? Кои карактеристики беа клучни за завршување на задачата?
Анализата може да ви помогне да го подобрите вашиот дизајн, вашата копија, пораките и таргетирањето.

Која е разликата помеѓу податоците и аналитиката?

Податоците се необработени информации за вашите корисници. Тој е неструктуриран и не може да се претвори во значаен увид. Податоците се однесуваат на нештата - дејства на корисникот, демографски информации, минати купувања итн. Анализата е многу поструктурирана.
Сега кога завршивме со брифинг во врска со темата, да се вратиме на најдобрите аналитички услуги.

# 1) YAKUCAP (yakucap.com)

YAKUCAP
5.0 / Преглед на 1
Едноставна и прифатлива за приватност Cloudflare алтернатива
YAKUCAP е софтверски како услуга за изведба, безбедност и аналитичко решение со приватност како принцип.

- Мрежа за испорака на содржина (CDN)
- Ублажување на напад/DDoS
- Забележливост на апликацијата
- Мрежа за испорака на преводи (TDN)
- Целосно бесплатна опција 2

Клучни карактеристики:

 • Анализа: Да
 • Ублажување на DDoS: неограничено

Тагови:

 • Анализа
 • Вештачка интелигенција
 • Сајбер безбедност
 • Безбедност и приватност
 • ИТ и сајбер безбедност

# 2) Купи мечка (buythebear.com)

Buythebear
5.0 / Преглед на 1
Платформа за крипто аналитика - моќни и информативни индикатори
Да се ​​победи пазарот е тежок потфат. Нашата платформа за анализа на криптовалути обезбедува точни, иновативни показатели кои го олеснуваат тргувањето.

Клучни карактеристики:

 • Вештачка интелигенција: Да
 • Сентиментална анализа: Да
 • Претстојни настани: Да
 • Проценети монети: Да

Тагови:

 • Контролна табла за криптовалути
 • Криптовалута
 • Крипто
 • Инвестиции во криптовалути
 • Анализа
 • Предвидлива аналитика
 • Вештачка интелигенција

Иако има многу одлични услуги таму, може да биде тешко да се избере која е најдобра за вашите специфични потреби. Се надеваме дека оваа листа ќе ви помогне да ги намалите најдобрите опции за вашиот бизнис. Запомнете да буџетирате на здрав начин додека купувате наоколу и бидете внимателни на многу луѓе кои користеле овие типови услуги на кои можете да им пристапите овде со какви било прашања или препораки што можеби ги имате. Совршеното решение за Аналитика треба да се најде со мало истражување.
Јавна дискусија
Објавете нов коментар
SyntaxBase Logo